Virkattu huivi Austermann Fantacy Colorista

Lämpimiä muistoja edellisista kesistä tai tulevan kesän haaveita. Niitä olen virkannut tähän huiviin. Käsitöitä tehdessä olemme vahvasti läsnä, tässä ja nyt, mutta usein ajatukset lähtevät laukkaamaan sinne ja tänne. Monesti  saan uusia ideoita ja rakentelen ideanpoikasista kokonaisuuksia kotiin tai töihin. Tämä huivi kirvoitti mieliin kesäisiä  ja keväisiä ajatelmia edellisistä kesistä ja samalla uuden kesän odotuksen toiveita lämpimistä ja ikimuistoisista hetkistä.  

 

Austermann Fantasy Color huivin alku , sininen hetki.

 

Sininen hetki rannalla. Tuulen vire kasvoilla. Laineen liplatus rantakivikoissa ja rantakaislan kahina, niistä on sininen hetki tehty. Lämmin rantahiekka varpaiden alla. Pienet ilot tai pienet surut, niistä on sininen hetki tehty. 

 

Austermann Fantasy Color , keltainen hetki.

 

Keltainen , ilon ja lämmön tuoja. Auringon lämmittämät kalliot. Lämpöinen hehku , kuin syli, johon kietoutua. Siitä on keltainen hetki tehty. Pörriäisen surina voikukissa. Valon tuoja. Siitä on keltainen hetki tehty. 

 

Austermann Fantasy Color, punainen hetki.

 

Punainen , voiman ja energisyyden lähde. Punaiset mansikat ja punaiset posket. Leppäkerttujen pörähdys ja lasten rallatus, niistä on punainen hetki tehty. Iltanuotiolla lämmittävä tuli. Niistä on punainen hetki tehty. 

 

Minkälaisia ajatuksia sinulle nousee mieleen? Mikä on sinun värisi, elämäntilanteesi tai tulevaisuutesi? 

 

Austermann Fantasy Color, virkattu huivi.

 

Pysytelläänkö sinisissä ajatuksissa vai ripotellaanko hiekanjyviä sekaan. Annetaanko auringon lämmittää ja tuoda valoa. Sallitaanko punaisen energian antaa tulla ja lähdetäänkö liikkeelle vai uinutaanko hetki muistellen menneitä? 

Yhdestä käsityöstä voi olla moneksi. Muistelun apuvälineeksi tai eheyttäjäksi ja rentouttajaksi. Tuskin olen valmiin työn laskenut käsistäni , kun seuraava jo polttelee mieltä ja sormet käyvät levottimina.  Mihin työhön seuraavaksi. Mitä ajatuksia silloin syntyy...

 Tämän huivn virkkasin Austermann Fantasy Colorista. Yhdessä lankakakussa on peräti 1000m virkattavaa tai neulottavaa. Tästä on kiva virkkailla rennosti ajan kanssa nautiskellen.  Valikoimista löytyy kokonaan keltaisen sävyissä tai sinisen sävyissä olevat kerät. Lisäksi kaunista vihreää , turkoosia ja pinkkiä. Vaikeaa oli valita, että minkä ottaisin, mutta tämä herätti niin paljon ajatuksia, että tähän minä tartuin.  

 Lopuksi toivon, että muillekin on  langoista arjen ilon hetkiä ja näitä ihania arjen hetken tuojia  voi tilata Vaudevillan verkkokaupasta :). Lämmintä kesää ja kaikkea hyvää.   

 

Austermann Fantasy Color, luomupuuvillainen virkattu huivi.