Näin syntyi Lankakauppa Vaudevilla

Halu tehdä käsin on kauan ollut intohimomme. Vaudevillan emäntä lienee jo pienenä saanut tartunnan taiteista ja kättentöistä, sillä jo mummolassa aherrettiin neulekoneen kimpussa öitä myöten ja öljyväreilläkin luovuuden puuskissa taiteiltiin. Kaikenlaiset käsityöt ovat olleet kiinnostavia ja on niitä kokeiltukin ja oppia saatu, mutta nyt yksi on ylitse muiden. Se on neulominen ja virkkaus ja näistäpä päätimme luoda uuden uran harrastuksen myötä.

 

Vaudevilla myy ihanan pehmeitä lankoja ja neulojan apuvälineitä eli käsityötarvikkeita. Tällä hetkellä löytyy enimmäkseen Järbo Garnin mukavia lankoja ja Lang Yarnsin upean värisiä lankoja. Saattaapa tuoteperhe lisääntyä muillakin langoilla ja valmiilla tuotteillakin, sillä tunnetusti rönsyilemme mielellämme aiheesta toiseen tai materiaalista toiseen. Kauniit  napit kuuluvat myös valikoimiin. Tällä hetkellä löytyy myös kotimaisia käsintehtyjä nappeja. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja täydennämme valikoimaamme koko ajan. Pysy siis kuulolla.

 

Tällä hetkellä elämme jännittäviä aikoja, nimittäin remontoimme Lohjan keskusaukiolle myymälää Vaudevillan langoille ja tarvikkeille. Valikoimiimme on todellakin tullut lisää tuotteita, mutta malttia vielä, remontti vielä hiukan kesken. Ilmoittelemme kyllä sitten, kun kaikki on valmista. Siihen saakka otathan yhteyttä vaikkapa soittamalla, sillä langat on nyt siististi pakattu lähtövalmiina uusiin tiloihin. Verkkokauppa kyllä palvelee koko ajan.

Tervetuloa Vaudevillan verkkokauppaan ja tervetuloa 19.1.19 Suurlohjankatu 1, Lohja, käynti keskusaukion puolelta. Lauantaina avajaiset uusissa tiloissa. Lämpimästi tervetuloa.

Toivoo,

Vaudevillan emäntä, Urpuliisa ja  karvaiset kaverit Lissu-kissa ja Aapo-koira.

 

 

p, 050 3647994

lankakauppa ( at) vaudevilla.fi