Näin syntyi Lankakauppa Vaudevilla

Halu tehdä käsin on kauan ollut intohimomme. Vaudevillan emäntä lienee jo pienenä saanut tartunnan taiteista ja kättentöistä, sillä jo mummolassa aherrettiin neulekoneen kimpussa öitä myöten ja öljyväreilläkin luovuuden puuskissa taiteiltiin. Kaikenlaiset käsityöt ovat olleet kiinnostavia ja on niitä kokeiltukin ja oppia saatu, mutta nyt yksi on ylitse muiden. Se on neulominen ja virkkaus ja näistäpä päätimme luoda uuden uran harrastuksen myötä.

 

Aloitimme ensin verkkokaupalla ja pyöritimme sitä kotoa käsin. Kaverina ( tai riesana, miten sen ottaa ;) ) pyörivät jaloissa kissa ja koira, karvakaverit. Loppuvuodesta 2018 laitoimme pop up-kaupan muutamaksi kuukaudeksi ja vastaanotto oli erittäin lämmin ja kannustava. Niimpä haave ihan oikeasta kivijalkaliikkeestä Lohjan keskustassa alkoi muuttua haaveilusta todeksi.  Sopivan liiketilan löydyttyä varsin nopeasti siirtyivät langat pop up-kaupasta kadun toiselle puolelle, keskusaukiolle. Niimpä karvakaverit ovat kotona ja emäntä häärää kaupalla. Ja täytyypä sanoa, ettei ole kaduttanut yhtään. Onhan se aivan eri asia, kun voi hypistellä ihania pehmoisia lankoja ja nauttia lankojen tuomasta " väriterapiasta ". Moni sanookin sisälle tullessaan : " Aivan kuin aikuisten karkkikauppa" ja sitä se onkin. Vietimme avajaisia 19.1.2018.

Olemme alkuajoista kasvattaneet valikoimaamme huimasti. Nykyään meiltä löytyy Järbon ja Langin lisäksi mm. Manos del Uruguayn, Katian, Schachenmayr, Austermann, Tekstiiliteollisuuden, Borgo de Pazzin, Marcus Companyn ja monta muuta laadukasta merkkiä. Ihan kaikki tuotteet eivät ole verkkokaupassa, enemmän  löytyy putiikin puolelta. Kuulostelemme edelleen herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita. 

 

 

Löydät meidät Lohjan keskustasta, Suurlohjankatu 1. Putiikki on keskusaukiolla ja käynti meille on sisäpihan kautta. Olemme puiston laidalla. 

Puhelinnumeromme on: 050 3647994.

Aukioloaikamme:  ti - pe klo. 10 - 17.00 ja la 10 - 14.00 ( maanantaina suljettu).

Lämpimästi tervetuloa .

 

Toivoo,

Vaudevillan emäntä, Urpuliisa 

 

 

p. 050 3647994

lankakauppa ( at) vaudevilla.fi