Näin syntyi Lankakauppa Vaudevilla

Halu tehdä käsin on kauan ollut intohimomme. Vaudevillan emäntä lienee jo pienenä saanut tartunnan taiteista ja kättentöistä, sillä jo mummolassa aherrettiin neulekoneen kimpussa öitä myöten ja öljyväreilläkin luovuuden puuskissa taiteiltiin. Kaikenlaiset käsityöt ovat olleet kiinnostavia ja on niitä kokeiltukin ja oppia saatu, mutta nyt yksi on ylitse muiden. Se on neulominen ja virkkaus ja näistäpä päätimme luoda uuden uran harrastuksen myötä.

 

Vaudevilla myy ihanan pehmeitä lankoja ja neulojan apuvälineitä eli käsityötarvikkeita. Tällä hetkellä löytyy enimmäkseen Järbo Garnin mukavia lankoja ja Lang Yarnsin upean värisiä lankoja. Saattaapa tuoteperhe lisääntyä muillakin langoilla ja valmiilla tuotteillakin, sillä tunnetusti rönsyilemme mielellämme aiheesta toiseen tai materiaalista toiseen. Kauniit  napit kuuluvat myös valikoimiin. Tällä hetkellä löytyy myös kotimaisia käsintehtyjä nappeja. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja täydennämme valikoimaamme koko ajan. Pysy siis kuulolla.

Olemme alkuajoista kasvattaneet valikoimaamme huimasti. Kannattaa tulla paikanpäälle tutustumaan. Meillä on myymälä Lohjan keskustassa verkkokaupan lisäksi. Vietimme avajaisia 19.1. 2019.

 

Löydät meidät Lohjan keskustasta, Suurlohjankatu 1. Putiikki on keskusaukiolla ja käynti meille on sisäpihan kautta. Olemme puiston laidalla. 

Puhelinnumeromme on: 050 3647994.

Aukioloaikamme:  ti - pe klo. 10 - 17.00 ja la 10 - 14.00 ( maanantaina suljettu).

Lämpimästi tervetuloa .

 

Toivoo,

Vaudevillan emäntä, Urpuliisa ja  karvaiset kaverit Lissu-kissa ja Aapo-koira.

 

 

p. 050 3647994

lankakauppa ( at) vaudevilla.fi