Rekisteriseloste

Henkilötietolaki ( 523/99) momentin mukainen rekisteriseloste,laadittu 25.5.2018.

 

- Rekisterinpitäjä:

Vaudevilla Tmi, Lankakauppa Vaudevilla myymälä keskusaukiolla

Suurlohjankatu 1

08100  Lohja

puhelin, 050 3647994

sähköposti: lankakauppa (at) vaudevilla.fi 

Y-tunnus: 1370781-4

 

- Rekisteristä vastaava ylläpitäjä:

Urpuliisa Kuosmanen

Yhteystiedot samat kuin Vaudevilla Tmi:llä.

- Rekisterin nimi:

verkkokaupan käyttäjärekisteri

- Mihin käytämme tallentuneita tietoja:

Vaudevilla Tmi:n rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hoitaminen, yhteydenottojen ylläpitäminen, markkinointi , mahdollisten reklamaatioiden asianmukainen hoitaminen. Asiakkaan henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, että saamme hallinnoitua tilauksiamme ja pystymme lähettämään tilatut tuotteet.

- Rekisterimme sisältää:

Asiakkaan etu- ja sukunimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, tilaushistorian, toimituksen seurantatiedot.

- Mistä tiedot tulevat:

Rekisterinpitäjä rekisteröi Vaudevilla Tmi:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa käyttäessään verkkosivustoa eli tilatessaan verkkokaupasta tuotteita.

- Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

Emme luovuta säännönmukaisia tietoja kolmansille osapuolille.

- Rekisterin suojaus:

Vaudevilla Tmi:n käyttäjärekisterin tiedot tallennetaan rekisteriä ylläpitävän henkilön järjestelmään, joka on suojattu käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Järjestelmään sisäänpääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä. Järjestelmään pääsee käsiksi vain rekisterin ylläpitäjä.

- Rekisterin kielto- ja tarkastusoikeus:

Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskeva suoramarkkinointi, etämyynti tai muu markkinointiin liittyvä toiminta sekä tarkastaa itseään koskevat tiedot. Kielto ja tarkastus pitä tehdä kirjallisesti ja nämä on osoitettava rekisteriä ylläpitävälle henkilölle. 

- Tiedon korjaaminen:

Rekisterin pitäjä poistaa, oikaisee tai korjaa käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn pitää ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän kirjallisesti tiedon korjaamiseksi.